Waar schijnt de zon in februari?

Zonvakantie Tui Boeken

Klaar met de winter?

Dat snappen we helemaal! Februari is een ideale maand om eens lekker de zon op te zoeken. Veel mensen gaan op wintersport, maar daar snappen wij natuurlijk helemaal niets van. Lees hieronder de meest zonnige hotspots voor de maand februari.

1. Bali, Indonesië

  • Op Bali beland je in een compleet andere cultuur.
agricultuur-bali-indonesie
Op Bali kom je in een compleet andere cultuur terecht.
Het is een eindje vliegen, maar het is iedere liter kerosine waard. Bali! Een tropische eiland met een betoverende natuur. Het Indonesische eiland biedt daarnaast ook enorm veel vertier voor zonneaanbidders, die ook de cultuur van een ander land willen proeven. En dat proeven kun je wel letterlijk nemen. Het eten op Bali is werkelijk ongekend. Het eiland ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok en telt een kleine 3 miljoen inwoners. Met de witte zandstranden, verbluffende rijstvelden en prachtige tempels, is het misschien wel de mooist vakantiebestemming van Indonesië. In ongeveer 16 uur vliegen ben je op de plaats van bestemming. Een hele zit maar, zoals gezegd, het is de moeite meer dan waard. Je komt terecht in een compleet andere wereld. En dan nog even over het klimaat en de temperatuur in februari. Die is 31 graden, wow! Natuurlijk is een reisje naar Bali iets duurder dan een reis binnen Europa, maar de kosten aldaar vallen gelukkig mee. Ben je op zoek naar zon, zee, strand, natuur en cultuur? Dan is Bali altijd een goed idee!
Hoelang is het vliegen naar Bali? 16 uur
Wat is de gemiddelde temperatuur in februari? 31°
bali-indonesie-klimaat-temperatuur
Om de temperaturen hoef je het niet te laten.

2. Dominicaanse Republiek

dominicaanse-republiek-zonvakantie
Zie je jezelf al liggen op dit prachtige strand?
Februari is dé ideale maand om een vakantie te boeken naar de Dominicaanse Republiek. Volop zon, ongeëvenaarde stranden, ten zuiden de Caribische Zee en ten noorden de Atlantische Oceaan. Wat wil je nog meer? Februari is daarnaast dé maand om walvissen te spotten, die er komen paren én baren en het is ook nog eens carnaval! En carnaval vieren kunnen ze daar! Het eiland is erg gewild onder toeristen van over de hele wereld door het heerlijke zomerse klimaat. Gemiddeld is het er 29 graden in februari, dus laat die warme kleding maar in huis. Vanaf ongeveer €600,00 zit je al een weekje op dit eiland. Vooral buiten het hoogseizoen kun je erg goedkope zonvakanties boeken. Het is ongeveer 9 uur vliegen, voordat je landt in dit prachtige paradijselijke oord. We weten zeker dat je er een zonovergoten toptijd zult hebben. En daar waren we volgens mij naar op zoek, is het niet?
Hoelang is het vliegen naar de Dominicaanse Republiek? 9 uur
Wat is de gemiddelde temperatuur in februari? 29°
dominicaanse-republiek-klimaat-temperatuur
Laat je warme kleding maar thuis.

3. Hurghada, Egypte

  • Hurghada is een paradijs voor mensen die van watersport houden.
Hurghada Hotel Vakantie
Talloze prachtige resorts in Hurghada.
In het begin van de 20e eeuw werd deze Egyptische badplaats gesticht en onder invloed van o.a. Amerikaanse, Europese en Arabische investeerders, groeide Hurghada uit tot de bekendste badplaats van Egypte. De badplaats strekst zich over een afstand van 35 kilometer uit langs de Rode Zee. Het aantal inwoners is de laatste decennia enorm gestegen en ook het aantal toeristen dat Hurghada aandoet groeit met de jaren. Dit is niet voor niks! Het is een waar paradijs voor mensen die van watersporten houden. Ook voor vakantiegangers die gewoon lekker willen chillen aan het strand, is Hurghada uitermate geschikt. Regen zul je in ieder geval niet zien in februari en met temperaturen van gemiddeld 21 graden, is het heerlijk vertoeven in het land van de piramides en farao’s.
Hoelang is het vliegen naar Hurghada 6 uur
Wat is de gemiddelde temperatuur in februari? 21°
Hurghada Temperatuur Klimaat
Prima vertoeven in februari!

4. Negril, Jamaica

  • Negril is de meest relaxte plek van Jamaica!
Negril Jamaica Vakantie Zon
De zonsondergang op Jamaica is echt adembenemend.
Op de westelijke punt van Jamaica ligt de populaire badplaats Negril. Deze zonnige bestemming kenmerkt zich door de vele bezienswaardigheden, zoals de watervallen van Mayfield, de vuurtoren van Negril en de ‘Long Bay Beach’. Met een gemiddelde temperatuur in februari van ongeveer 30 graden, is het heerlijk vertoeven! De gemiddelde zeetemperatuur is 27 graden!  Negril staat bekend als de meest relaxte plek van het eiland. Het achterland is prachtig en de zonsondergangen zijn werkelijk adembenemend! Het zuidelijke deel van deze badplaats kent een rotskust en aan de noordkant vind je een prachtig uitgestrekt zandstrand. Ondanks de aanbouw van vele hotels en luxueuze resorts, heeft Negril op veel plekken nog de charme van kleinschaligheid en gemoedelijkheid. Een geweldige plek om vakantie te vieren in februari!
Hoelang is het vliegen naar Negril? 10 uur
Wat is de gemiddelde temperatuur in februari? 30°
Klimaat Negril Jamaica
Werkelijk heerlijk temperaturen, of niet dan?!

5. Aruba

  • Op Aruba hoef je echt niet te denken aan warme kleding.
Aruba Strand Zee Zon Vakantie
Prachtige witte zandstranden op Aruba!
Aruba is een eiland waar veel zonaanbidders steeds weer naar terugkeren en dat is niet zomaar! Het eiland wordt ook wel ‘One Happy Island’ genoemd, omdat iedereen zo heerlijk relaxed is en omdat de mensen zo gastvrij en vriendelijk zijn. Maar dat is niet de enige reden! Wat dacht je van het heerlijke tropische klimaat, de ongeëvenaarde witte zandstranden en het altijd bruisende uitgaansleven?! Je raakt verliefd op Aruba en dat maakt dat je er steeds weer naar toe wil. De gemiddelde temperatuur in februari is 30 graden! Ja, je leest het goed! Laat die warme kleding maar thuis, want zelfs de minimum temperatuur ligt op 24 graden. Wil je puur genieten en even helemaal weg?! Ga dan naar dit fantastische eiland!
Hoelang is het vliegen naar Aruba?  9 uur
Wat is de gemiddelde temperatuur in februari? 30°
Klimaat Aruba Vakantie Zon
Laat je warme kleding maar thuis!
 
Scroll naar boven