Vakantie boeken naar Gran Canaria

Op zonvakantie naar Gran Canaria

Gran Canaria, wie kent het niet? Het is Nederland een enorm populaire vakantiebestemming, zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Vakantiegangers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde natuur in combinatie met prachtige zandstranden, zijn helemaal op hun plek op dit adembenemende Canarische eiland. Qua temperaturen is het hier goed vertoeven en ook qua trekpleisters zit je goed. Mooie badplaatsen en ruige berglandschappen zijn geen uitzondering!

  • Op Gran Canaria vind je veel ongerepte natuur en prachtige stranden
  • Ga naar de dierentuin of bewandel unieke paden als uitstapje
  • Gran Canaria is Spaanstalig en ligt op 200 kilometer van de kust
Gran Canaria Zonvakantie
Prachtige zandduinen op Gran Canaria

Bezienswaardigheden op Gran Canaria

Neem je kinderen mee naar Gran Canaria? Dan is het Palmitos Park een absolute aanrader. Deze grootste dierentuin van het eiland heeft prachtige dieren in haar bezit. Het is een leuk uitstapje, wanneer je even iets anders wil dan zon, zee en strand. Het park ligt even buiten de populaire badplaats Playa del Inglés.

De Canarische Eilanden verschillen allemaal van elkaar. Ben je benieuwd naar de verschillen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een meerdaagse bootexcursie, zodat je een indruk krijgt van Tenerife, La Gomera of Lanzarote. Het is erg gaaf om de diversiteit aan natuur, sfeer en landschap te ervaren.

Voor wandelaars is er veel gelegenheid tot wandelen op Gran Canaria. De speciaal aangelegde paden leiden je naar plekken, waar je normaal nooit zou komen. Het prachtige uitzicht op de mooie natuur en de helderblauwe zee zijn meer dan de moeite waard!

Kenmerken van Gran Canaria

Gran Canaria ligt op ongeveer 200 kilometer van het Afrikaanse vaste land. Het eiland is ongeveer 55 kilometer lang en 45 kilometer breed. Men spreekt Spaans op het eiland, maar men spreekt daarnaast ook goed Engels.

Wacht niet langer en boek tijdig jouw vakantie naar Gran Canaria!

Scroll naar boven